Του Αγίου ανήμερα, ο Αντίχριστος!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Μέσω της γαλλικής Liberation, φέρεται να ρίχνει την φρέσκια του βόμβα, ο Έλληνας “υπουργός” Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας. Μια βόμβα που θα πέσει στα κεφάλια των νησιωτών, αυτή τη φορά.

Ο κ. Στουρνάρας, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, με συνέντευξή του προαναγγέλλει το τέλος του μειωμένου κατά 30% συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά των νομών Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και στα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο.

Αυτό, για να το κάνουμε λιανά, σημαίνει αύξηση των εκροών από τις τοπικές νησιώτικες κοινωνίες.  Από την τσέπη του νησιώτη, απευθείας στον κορβανά του αδηφάγου κ. Στουρνάρα, ο οποίος έχει υποσχεθεί στους υπαλλήλους της Τρόικας- χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν- την εξόντωση των πιο αδυνάτων μεταξύ ημών των Ελλαδιτών, με αντάλλαγμα την εξυπηρέτηση ενός χρέους που είναι ειδεχθές γιατί δεν είναι δυνατόν να αποπληρωθεί αλλά και ύποπτο –διότι δεν έχει ελεγχθεί. 
Τα κοράκια των αγορών, καιρό τώρα, αγοράζουν την Ελλάδα, 20 σέντς στο ευρώ, αλλά ξέρουν ότι μπορούν να ψωνίσουν και φθηνότερα!
Ολετήρες!

Ο αστείος συμβολισμός ότι ο κ. Στουρνάρας άφησε να διαρρεύσει το ζοφερό αυτό νέο, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, μεγάλη η Χάρη Του,  με διασκεδάζει!


Αυτόν τον συμβολισμό, την αντιστοιχία του Αντίχριστου με τον κ. Στουρνάρα, θα τον έβρισκε εύλογο ένας ενάρετος χριστιανός. Ταιριαστό θα τον έβρισκε κι ένας ευφάνταστος παρατηρητής με ελληνοχριστιανική παιδεία και γοητευμένος από τις δοξασίες του ελληνικού μας λαού. Πολλοί θα συμφωνούν ότι αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που αξίζει εν τέλει στον κ. Στουρνάρα: Αντίχριστος!


Μόνο ο Αντίχρηστος θα πλήρωνε εις το άρτιο, ομόλογα που έχουν αγοραστεί μπιρ παρά στις “αγορές”, εις βάρος των συνταξιοδοτικών ταμείων άλλων χωρών που εμπιστεύθηκαν την Golman Sacks και τα άλλα ευαγή ιδρύματα, γεμάτα από διάφορα κουμάσια με τα οποία ανέκαθεν συχνωτιζόταν ο κ. “υπουργός” ακολουθώντας, άλλωστε τα χνάρια προηγούμενων “πρωθυπουργών” της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας.   
Χρόνια πολλά λοιπόν με την ευκαιρία και στους πολλούς μου φίλους και τους φατσόφιλους και τους φίλους ετούτου του blog : Χρόνια πολλά Νικολήδες και Νικολέττες μου! Χρόνια πολλά Νικολάι, Νίκο μου εσύ που είσαι μοναδικός -ξέρεις εσύ- κι εσύ Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, hey Nick

Και πολλά φιλιά από την  ΟΚΤΑΝΑ στο μουτσονοτέφτερο που λέει κι αυτή, γιατί συμφωνεί:

Μην πληρώνετε, φίλοι μου, ούτε ένα καπίκι αντισυνταγματικό φόρο σε αυτούς τους Ολετήρες. 
Ούτε ένα καπίκι, μέχρι να καταρρεύσουν!  

Καλή λευτεριά!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s