Διάψευση!

Σύμφωνα με τα όσα διημείφθησαν και διέρρευσαν στα διαδικτυακά καφενεία, ο κ. Γ.Α.Παπανδρέου, Μind-the-Gap , κινείται προς τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Το troll που διοχέτευσε την είδηση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, επισκιάζοντας ακόμα και την κ. Ρεπούση στις καλύτερες στιγμές της, σημειώνοντας ότι ο νέος πολιτικός φορέας που σκοπεύει να δημιουργηθεί, τοποθετείται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και θα έχει χαρακτηριστικά σύγκρουσης με την Τρόικα Εξωτερικού και κυρίως με το Δ.Ν.Τ. ( σ.σ. γιατί την έχει μεγάλο άχτι την κυρία Λαγκάρντ ο Γιωργάκης, που δεν του είχε πει τίποτα για την περιώνυμη λίστα). Η ρητορική του νέου φορέα μάλιστα θα είναι επικριτική απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις ολιγωρίες της (sic).

Το ίδιο troll, σε μια μοχθηρή αποστροφή της ύπαρξής του, έσπευσε να δώσει κατά αποκλειστικότητα στον Wonder Jlaw, τον Δεύτερο, την ονομασία του νέου φορέα, με τις λεπτομέρειες για τα προσχέδια της παρθενικής αφίσας του νέου πολιτικού οργανισμού. Ο Wonder Jlaw, o Δεύτερος, όπερ και εγένετο, έπεσε στην παγίδα!

Σύμφωνα με άλλες, έγκυρες, πηγές που επικαλείται η Ο.Κ.Τ.Α.Ν.Α.,  ο “Κ.Λ.Ο.Ο.Υ.Ν.”, τo κόμμα εθνικής σωτηρίας που θα προτείνει την χείρα βοηθείας του προς την Ψωροκώσταινα, για ετούτη την εβδομάδα, είναι ακρώνυμο του “Kοινωνική Λαoκρατική Οργάνωση Ολέθριων Υπερτιμημένων Νενέκων” 

Οι λέξεις “Ληστής”, “Ολιγαρχικός”, “Ολοκληρωτικός”, “Υστερόβουλός” και “Νεοφιλελεύθερος” είναι καπαρωμένες από τον Μπένι-οχι-τον-Χιλ, τον άλλο τον αστειότερο, τον Κουρέα του P.S.I., τον παρασυνταγματολόγο με την ψυχογενή βουλιμία (USB memory sticks, included).

Υ.Γ. Για το τι εστί “Νενέκος”, αν δεν ξέρετε, πατήστε εδώ… Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s