Θεωρίες συνωμοσίας, θα μου πεις!Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 10.45, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Ευτυχώς άνοιξε ξανά, υπό παρένθετη διοίκηση, η “Ελευθεροτυπία” κι έτσι είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην καλή εφημερίδα, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Η έκρηξη στο εμπορικό κέντρο των Αθηνών, με βόμβα παραστρατιωτικού τύπου είναι ό,τι χρειαζόταν αυτή τη στιγμή για να διαταραχθεί περισσότερο το κλίμα και μαζί και οι διαθέσεις εκείνων που σχεδιάζουν από τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί. Ταυτόχρονα με την έκρηξη στο The Mall Athens στο Μαρούσι έσκασαν άλλες βόμβες, μία μέσα σε καθένα από τα πρακτορεία τουρισμού που αυτόν τον καιρό σχεδιάζουν τα προγράμματά τους για τους επόμενους μήνες.

Η επιλογή του στόχου παραπέμπει πραγματικά σε μια αποσταθεροποιητική στρατηγική και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχουν τραυματίες, παρόλο που είχε προηγηθεί έγκαιρα το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Καθόλου δε βιάζομαι να γελάσω με τις δηλώσεις Γεωργιάδη, αν και είναι γελοίες per se… Καθόλου δε βιάζομαι να γελάσω, γιατί και στην άκρα αριστερά υπάρχουνε ηλίθιοι.

Πάντως μια σειρά επεισοδίων, όπως η βόμβα στα γραφεία των Αυγουλοκέφαλων στις αρχές Δεκεμβρίου ή οι ριπές των καλάσνικοφ στα γραφεία της Συγγρού τις προάλλες, όπως και το σημερινό, καθόλου δε θυμίζoυν δράση ακροαριστερής οργάνωσης…
Υ.Γ. Κι αυτό ενδιαφέρει καθόσον αφορά στη ζαβή δημοκρατία μας…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s