Το Είδα στα Αττικά Νέα: Κόλλησε ο τροχός !!!Παρατηρώ κι εγώ ότι έχει αρχίσει να φουντώνει το ρεύμα του ευρωσκεπτικισμού στη χώρα. Μερικές φορές, παρόλο που δεν είμαι λάτρης των θεωριών συνομωσίας, σκέφτομαι μήπως ο πραγματικός ρόλος της Τρόικας Εσωτερικού και των υπόλοιπων από τη Βουλή των 300 Αχρησίμευτων, είναι στην πραγματικότητα ακριβώς αυτός: να προκαλέσουν στον μέσο Έλληνα τη νοσταλγία για το εθνικό νόμισμα.

Προσωπικά δεν έχω κανένα φετίχ με το κοινό νόμισμα, αλλά πιστεύω ότι είναι άνευ νοήματος να συζητάμε για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα τώρα. 

Αλλά και αυτοί οι άλλοι, οι «απέναντι»! «Δεν αντέχω πια! Λόγια, λόγια, λόγια, σπάσαν τα ρολόγια», που λέει και το λαϊκό άσμα… Λόγια! Πουθενά ιδέες, πουθενά προτάσεις!

Επειδή, νομοτελειακά, πλησιάζει η ώρα τους, όσες ανοησίες κι αν κάνουνε ο Ροζ Αλέξης και η νεοπαγής παρέα του, αυτή είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ευθύνη τους: 

Έπρεπε να έχουν ήδη αρχίσει  ανοιχτές συζητήσεις σε κάθε μια από τις καλλικρατικές κοινωνίες για τα διάφορα παραγωγικά κουφάρια που συνεχίζουν να ξεκοκαλίζουν ύαινες, ανά την επικράτεια. 

Έπρεπε να συζητάνε πως θα ανασυγκροτηθούν τα ράκη. 

Έπρεπε να έχουν στρώσει τους κώλους τους κάτω, επαναλαμβάνω, σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, από το μέρος πας στο όλον όταν οι κρατικοί θεσμοί καταρρεόυν.  

Και έπρεπε να έχουν συντάξει επιχειρησιακά σχέδια στοχευμένων ανασυγκροτήσεων, έτοιμα να αρχίσουν να εφαρμόζονται την επαύριον των επόμενων εκλογών, όποτε γίνουν αυτές.

Αλλά όχι, αντί για ιδέες και προτάσεις, παρακολουθούμε άφωνοι τα trolls της Τηλεδημοκρατίας μας που, αντί να εργάζονται για την επόμενη μέρα, περιφέρονται από τηλεοπτικό σε τηλεοπτικό πλατό με την «αριστεροσύνη» τους υπό μάλης και το σύνδρομο του σωτήρα να έχει κυριεύσει τους αδύναμους εγκεφάλους τους! Και ματαιοπονούν, χωρίς σχέδιο, χωρίς προτάσεις, να μας «σώσουν» με τσιτάτα περασμένων εποχών…

Advertisements

3 thoughts on “Το Είδα στα Αττικά Νέα: Κόλλησε ο τροχός !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s