Αμφιβολίες

«Κι έχουνε δίκιο!» Έτσι αποφάνθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Τρόικας Εσωτερικού, μιλώντας για κάποιους από τους Αδιάβαστους, Διαμαρτυρόμενους και Αχρησίμευτους έλληνες βο(υ)λευτές που στηρίζουν την τρανσεξουαλική κυβέρνηση των Μικροτσούτσουνων.

Χρειάζονται 151 ψήφοι για να ψηφιστούν τα νέα μέτρα.

Κι ύστερα, σκέφτεσαι έτσι που είσαι ευφάνταστος, ότι αν βρεθούνε από 151 ψήφοι και πάνω, μαζί με τις ψήφους των αποβρασμάτων της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων Μποέμ Διαμαρτυρόμενων, των Καμένων Εγκεφάλων και των Εραστών της Επαναστατικής Γυμναστικής, τότε θα καταψηφιστούν τα νέα μέτρα. Θα κάνουν, λέει, για πρώτη φορά αυτοί οι 151 Ανεπάγγελτοι -ή και περισσότεροι από τόσους-  κάτι χρήσιμο στη ζωή τους και θα πουν το μεγάλο “Ὀχι”, το Καβαφικό ή το “Ὀχι” του Λαού και θα γιορτάζομε στο μέλλον ένα νέο “Ὀχι”, το νεώτερο από την εποχή του ελληνο-ιταλικού πολέμου… Ένδοξες στιγμές εθνικής μεγαλοπρέπειας.

Αλλά κι αυτός ο λαός, στο όνομά του οποίου μιλούν κάποιοι συντελεστές της Τηλεδημοκρατίας μας, πολλές φορές αυθαίρετα, στην πραγματικότητα έχει αποφανθεί πρόσφατα. Άνευροι Ραγιάδες αποφανθήκαμε στις 17 Ιουνίου. Μπορεί ένας προσκυνημένος λαός να ακολουθήσει στο μονοπάτι του Μεγάλου “Όχι”?

Advertisements

2 thoughts on “Αμφιβολίες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s