Πόρνες

Δεν έχω γνώσεις δικονομίας και δεν μπορώ να πω αν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των κρατικών φυλακών δικαίως ή αδίκως, η σφριγηλή συμβία του ωραίου κρονόληρου. Προφανώς, όταν η ζωή μιας συζύγου δε συνάδει με τα τεκμαρτά εισοδήματα του προστάτη της, τουλάχιστον οφείλει να διατηρεί τις αμφιβολίες της για την προέλευση των πόρων που η ίδια καταναλώνει με ευκολία, αλλά δεν ξέρω αν η πράξη αυτή είναι ποινικά κολάσιμη.
Δεν μπορεί, συνειρμικά, να μη μου θυμίζει πάντως μια τέτοια σύζυγος, το άλλο μεγάλο θέμα της προεκλογικής επιχείρησης «καθαρά χέρια», τις οροθετικές πόρνες.
Πάντως υπάρχουν πολλές σύζυγοι, πολύ περισσότερες από τις οροθετικές πόρνες των πεζοδρομίων μας που, ακριβώς όπως κι η σφριγηλή συμβία του ωραίου κρονόληρου, διατηρούν τις αμφιβολίες τους για την προέλευση των πόρων που καταναλώνουν. Δε χωράνε όλες αυτές οι κυρίες στις φυλακές, ούτε άλλωστε χωράνε κι οι λαμογιότατοι σύζυγοί τους. Ακόμα κι αν χωρούσαν όλοι, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να αναλάβουμε τα τροφεία τους. Ας φέρουν πίσω τα κλεμμένα και μετά, αποστερημένοι από το ένδυμα του αδικαιολόγητου πλουτισμού τους, ας υποχρεωθούν να σκουπίζουν τα βρώμικα πεζοδρόμια των πόλεων μας, με πλήρη ιατροφαρμακευτική και συνταξιοδοτική κάλυψη κι αντιμισθία επτακοσίων ευρώ το μήνα…
Εμείς, στην Ο.Κ.Τ.Α.Ν.Α. μπορούμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι στους καταχραστές απ’ ό,τι είναι αυτοί, οι εκπρόσωποι της Παπαδημοκρατίας, στους εργαζόμενους… Κρίμα που δε συμμετέχουμε στην προεκλογική εκστρατεία.
Advertisements

2 thoughts on “Πόρνες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s