Παράτες

Ο φίλος μου ο Γιώργης ο Καρατζουράκης, όταν άκουσε την είδηση ότι οι ανάπηροι πολέμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου, σκέφτηκε ότι για να υπάρχουν ανάπηροι του μεγάλου πολέμου, θα πρέπει να είναι τίποτα παιδιά που πάτησαν ξεχασμένες νάρκες στην τρομακτική εποχή της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Εγώ του θύμισα τα θύματα από την προδοσία της Κύπρου, που ίσως ζουν ακόμα, κι εκείνος άρχισε να βρίζει που δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος της Κύπρου.
Του εξέφρασα την πεποίθησή μου, για να τιθασεύσω τον αγριεμένο Καρατζουράκη, ότι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, είναι σίγουρα ανάπηροι πραγματικού πολέμου, κι όχι τίποτα τρωκτικά των μετόπισθεν της Κορέας ή ανάπηροι πολέμου με την χαριστική υπογραφή κάποιου υπουργού Πρόνοιας. Κι  αφού αποφάσισαν να απέχουν από την παρέλαση μπροστά από τους εκπρόσωπους της Παπαδημοκρατίας του Ράιχ-εν-Μπάχ, έντιμοι θα είναι κι ίσως οφείλουν στα εγγόνια τους, την Κυριακή της 25ης Μαρτίου να φορέσουν τις επίσημες στολές τους και να παραταχθούν απέναντι από τους επίσημους. Κι ας γουργουρίζουν οι κοιλιές τους από την πείνα, δεν είναι δική τους η ντροπή!
Και να είναι ζωσμένοι με δυναμίτιδα, με διέκοψε ο εξτρεμιστής Καρατζουράκης, για να ανατινάξουν την Πλατεία αυτού του Συντάγματος που υπηρετείται από συνταγματολόγους πού είτε πολιτεύονται είτε σιωπούν μπουκωμένοι στην ασυλία των Πανεπιστημίων τους είτε είναι αποκομμένοι από τον κύκλο των μέσων μαζικής αποχαύνωσης. Το οφείλουν τουλάχιστον στα ανίψια τους, σφύριξε μέσα από τα δόντια του ο Καρατζουράκης, αν η αναπηρία έτυχε να έχει καταστρέψει την αναπαραγωγική τους ικανότητα, δηλαδή, εξήγησε…
Φαντασιοκοπούσε ο Καρατζουράκης, φέρνοντας στο μυαλό του τον Σιλβλεστερ Σταλόνε, χωρίς makeup, να ιδροκοπά ξεπαστρεύοντας με το μυδράλιό του το μισό υπουργικό συμβούλιο.
Φαντασιοκοπούσε όμως αστόχως ο Καρατζουράκης, γιατί ο Δήμαρχος έχει ήδη μαζέψει όλα τα νεράντζια από τις νεραντζιές.
Φαντασιοκοπούσε αστόχως ο Καρατζουράκης, γιατί με τόσους αστυνομικούς σε υπηρεσία και όλους τους αδειούχους των σωμάτων ασφαλείας σε διατεταγμένη υπηρεσία μέσα στην περιφραγμένη περιοχή, δε θα περνάει, όχι μασούρι δυναμίτη, αλλά ούτε μύγα. Εξάλλου, τώρα, τα ηνία της προστασίας του πολίτη [ΠΡΟ-ΠΟ] τα έχει στα στιβαρά του χέρια ο άνθρωπος που δε διάβασε το μνημόνιο και από τη μανία του που απολύθηκε από  την παλιά του δουλειά, θέλει να δείρει όλους αυτούς που το διάβασαν.
Ναι, παραδέχτηκε ο Καρατζουράκης, δεν είναι πια υπουργός εκείνη η ξεκούμπωτη ρόμπα που αποτυγχάνει σε ό,τι καταπιάνεται από την εποχή του «Σάμινα» κι ένθεν. Ένα από τα καλά που έκανε ο γκαουλάιτερ με το κομοδινί μαλί, ήταν, που ζήτησε την απόλυσή αυτουνού του τρίχα. Σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε ο Μπάχ του Ράιχ.
Τι να του πεις, έχει και τα δίκια του!
Εγώ, Καρατζουράκη μου,  εύχομαι να μην γίνουν επεισόδια, αλλά με όλες τις εφεδρείες μαζεμένες σε λίγα τετραγωνικά μέτρα για να φάνε οι κακοπληρωμένοι μπάτσοι τα γιαούρτια που προορίζονται για τα φερέφωνα των δανειστών, ασφαλώς θα δώσει στους κλεφτοκοτάδες και τους σαλταδόρους των περιχώρων, πεδίο δράσης λαμπρό. Και τι να πεις γι’ αυτό: Pero Come Pero, αλλά να τρώνε νεαροί άνθρωποι άλλους, γέρους ανθρώπους, είναι συγκλονιστικά ντροπιαστικό…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s