Beat The Devil

Ο Λουδοβίκος ο 20ος αν και πιο κοντός από τον αλησμόνητο Τεξανό κατάφερε κι αυτός με τη σειρά του να παρασύρει τους εντελώς, αλλά εντελώς όμως, παρηκμασμένους Εγγλέζους σε έναν πόλεμο «τιμής»! Ο Σαρκοζί ο βιαστικός, πόνταρε από μόνος του στους εξεγερμἐνους της Βεγγάζης, μόνο και μόνο επειδή είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις δημοφιλίας. Ένας άλλος λόγος, λέγεται, είναι ότι στην πρόσφατη επίσημη συνάντησή τους, ο Καντάφι κοίταζε την κ. Προέδρου με λάγνο ύφος!

Οι Εγγλέζοι ακολουθούν για να εκδικηθούνε τη χαμένη τους τιμή από την απελευθέρωση του κατάδικου του Λόκερμπι και να ξεπλύνουνε τη ντροπή από το πέτσινο διδακτορικό κάποιου υιού Καντάφι, από σπουδαίο αγγλικό πανεπιστήμιο. Θέλουνε να προσφέρουνε ένα ματωμένο γαμήλιο δώρο στον Χάιλάντερ Πρίγκιπά τους…

Ο Μπερλουσκόνι τραβάει τις τρίχες που με τόσο κόπο κι έξοδα έχει φυτέψει στην κεφαλή του. Δεν ξέρω αν έχει όμως περιθάλψει την Ουκρανέζα νοσοκόμα του κολλητού του Μουαμάρ…

Οι Τούρκοι κάνουνε το χατήρι των Ρώσων ώστε να παραμένει η κατάσταση εκκρεμής, με την υπόσχεση της μελλοντικής υποστήριξης του σχεδίου Νταβούτογλου. Ντίκι Καπιταλίσμ! Το Αντζρμπαϊτζαν, στενός φίλος της Τουρκίας στην περιοχή, πουλάει το πετρέλαιο της 25-30 Δολάρια παραπάνω απ’ όσο θα το πουλούσε χωρίς τα πυροτεχνήματα στη Λιβύη. Το Ιραν παρακολουθεί από δίπλα και ο Αραβικός Σύνδεσμος με τη μεγάλη του κοιλιά και τα κοντά του ποδαράκια, κάνει κολοτούμπες .

Ο Γραμματέας του ΟΗΕ, δηλαδή οι Αμερικάνοι, σαν τον τρομαγμένο δαιτητή, που το αραβικό έθνος είναι έτοιμο να τον γιουχάρει από την κερκίδα, έχει τη σφυρίχτρα στο στόμα και δεν ξέρει τι να σφυρίξει.

Ο Πρόεδρος της Σοσια-ληστικής Διεθνούς, χρεοκοπημένος ηθικά και χαμένος στους λαβύρινθους των αδιευκρίνιστων στόχων του, δείχνει να ξεχνάει ότι στη Σούδα, ακριβώς από κάτω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, υποτίθεται ότι καταφθάνει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της νέας σεζόν. Πριν λίγους μήνες πήγε στη σκηνή του Καντάφι με το οικογενειακό του ἀλμπουμ υπό μάλης, αλλά αυτό δεν του έδωσε κανένα πλεονέκτημα. Βέβαια, άλλος ήτανε ο λόγος για το γιουχάισμα σήμερα στη Σύρο.

Δεν πάει κανείς να του θυμίσει ότι στις 2 Απριλίου, στα Χανιά, όλοι θα τραγουδάμε «Καλὠς Ήρθε Το Δολάριο»? Και για να μην τα περιμένομε κι όλα από τον γηραλέο μας Δήμαρχο, ας πἀει, εν τω μεταξύ, το ΕΒΕ να συζητήσει πόσο θα αυξηθεί το μερίδιο της τοπικής αγοράς στις αυξημένες ανάγκες τροφοδοσίας του μηχανισμού που χρησιμοποιεί τη στρατιωτική βάση. Τι κρουαζιερόπλοια, τι αεροπλανοφόρα? Μπίζνες Ιζ Μπίζνες!! Όχι να τα φέρνουνε όλα από τη Φρανκφούρτη με τα κοντέινερ!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s