Ο επαναστατικός τουρισμός!

Γιατί αυτός ο πεσιμισμός? Ας δούμε μπροστά! Εδώ ανοίγεται ένα νέο τμήμα (segment) στην αγορά του τουριστικού μας προϊόντος. Ο επαναστατικός τουρισμός! Οι εκνευρισμένοι άνεργοι Γερμανοί νεαροί, με επίδομα ανεργίας μεγαλύτερο από τον μέσο ελληνικό μισθό, θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα και αγοράζοντας ντομάτες από τους παραγωγούς της Ιεράπετρας, να τις εκσφενδονίζουν προς τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να εκτονώνονται επί δεκαπενθημέρου στην Πλατεία Συντάγματος. Θα επιστρέφουν στα σπίτια τους, με αμβλυμμένη την επαναστατική τους διάθεση, αφήνοντας στο κέντρο της Αθήνας πολύτιμο συνάλλαγμα! Εκχωρώ την ιδέα και προτείνω να προωθηθεί με βασική χρήση μιας φωτογραφίας του πορτιέρη του Grande Bretagne με την αντιασφυξιογόνο μάσκα, το μαύρο κουστούμι και τη μαύρη γραβάτα! Τέλειος! Αλλά καλύτερα σε πιο κοντινό και en face…

Η φωτογραφία της Ακρόπολης με το σύμβολο του Λενινισμού στα γόνατά της, μπορεί να πουλήσει στους εύπορους Γάλλους φίλους που συμμετείχαν και στο Μάη του ’68. Είμαι πεπεισμένος ότι το ΠΑΜΕ θα εκχωρήσει τα δικαιώματα της ιδέας δωρεάν.

Aν πάλι το σφυροδρέπανο με φόντο την Ακρόπολη ειδωθεί σαν σύμβολο του Σταλινισμού. θα πουλούσε στους Ρώσους της Αγίας Πετρούπολης και της Μόσχας που είναι εύποροι, trendy και που οσονούπω γιορτάζουν τη νίκη κατά των Ναζί στις 9 του Μάη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s